Nuffnang

Borang Pesanan


Name:




Email Address:




Phone No.




Address




List of Order




Delivery Method

Pos Laju

Pos Parcel (minima 1 kg)


Payment Via

Maybank 153104117530 (Rosmaliza Mohammad)

CIMB 7608370955 (Rosmaliza Mohammad)


Payment Will Be Made

After Receive Confirmation

In 24 Hours

I'm not a Serious Buyer


Please Reply My Order Via

Email (I'll Check Frequently)

SMS



Create a web form here

Ahad, 28 September 2014

WAIST TRIMMER

Waist Trimmer : Bengkung Moden


PRODUK HEBAT UNTUK KEMPISKAN PERUT @ RAMPINGKAN PINGGANG DENGAN SAUNA EFFECT !!!!

MUST try!!! best dan ideal digunakan waktu period dan pantang, sbb sauna effect tu die bagi kesan panas, ala2 bertungku gitu, so darah-darah kotor memang keluar dengan lancar.

♡ TIDAK digalakkan menggunakan WAIST TRIMMER ini bersama-sama dengan krim panas yang lain. (Jika kulit sensitif akan menyebabkan gatal & rashes)

♡ TETAPI, jika kulit anda tahan dan tiada masalah, ia satu kelebihan untuk anda dan proses kempiskan PERUT akan menjadi lebih cepat



4 STEP SHAPE 

Membantu anda mencapai bentuk badan menawan. Digunakan untuk mengempiskan perut dengan kesan yang lebih efektif dari haba infrared. Boleh dipakai pada bila-bila masa.

Teknologi infra merah jauh untuk meningkatkan keberkesanan kelangsingan tubuh badan bertindak seperti sauna untuk membantu u membakar lemak degil .. memakainya selama 20-30 minit setiap hari ..

Memberi kesan seakan bersauna, selepas 30 minit pemakaian, kulit akan terasa berpeluh
Penggunaan yang konsisten selama sebulan dapat melihat pengurangan inci yang ketara
 Fabrik tahan lasak;
Tahan 2 -3 tahun bergantung kepada pemakaian;
Sesuai utk ibu selepas bersalin.




 Sesuai utk saiz pinggang antara 56cm-96cm (fabrik yg digunakan disulami dgn sinaran infrared).
. Infrared akan bertindak balas dgn lemak2 dalam badan apabila adanya haba & peluh. Fabriknya pula jenis bermutu tinggi yg dpt hasilkan immediate effect (rampingkan pinggang)
 Ketika permulaan pemakaian, dinasihatkan tidak terus menggunakan zip yg paling ketat. Setelah ke 2-3 kali, baru boleh tukar/adjust ke zip lain (supaya zip tidak rosak atau koyak)
 Boleh digunakan ketika siang hari (sewaktu pergi kerja) dan juga malam hari (ketika tidur) – maksimum 8 jam.
 Sangat sesuai juga dipakai ketika bersenam SESUAI UTK LELAKI & PEREMPUAN ** Mempercepatkan pembakaran lemak kerana ada infra-red.

Tips memakai WT untuk anda:

Cara terbaik untuk memakai Waist Trimmer adalah dgn keadaan berbaring dan adjust Waist Trimmer mengikut zip yang sesauai dengan perut anda.
 Untuk permulaan/pertama kali penggunaan Waist Trimmer,jangan gunakan zip yg terlalu ketat,biar betul2 ikut size badan dan selesa.
 Bila ada perubahan(jika zip yg digunakan sebelum ini longgar) baru guna zip yg lain yg sesuai ...jangan paksa guna zip yang tak sesuai nanti zip akan koyak atau rosak.
♡ Waist trimmer boleh di gunakan masa tidur .

Cara untuk membasuh Waist Trimmer 

Dengan meggunakan air sabun, celup dan sental secara lembut, bilas dgn air dan tekap dengan tuala kering. Selepas tu keringkan di bawah kipas. Jgn jemur di bawah cahaya matahari jika jemur di bawah matahari akan merosakkan FIR dalam Waist Trimmer itu.

** Untuk yg perut buncit pastikan masa memakai Waist Trimmer kena baring dahulu untuk memudahkan zip kan waist Trimmer.
** Waist Trimmer boleh digunakan selagi mampu tak kira siang atau malam seeloknya 8jam sehari(untuk mendapat kesan yg maksimum)


Korset ini mengandungi 4 lapisan
lapisan atas dan bawah: nilon 100%
lapisan tengah: chlorophrene rubber 100%
far infrared ray, ceramics



Kepada pembeli WAIST TRIMMER, sila check saiz pinggang terlebih dahulu sebelum membuat pesanan.
(maximum bagi pinggang 39" waist)
♡ Saiz pinggang : 56 – 98 cm (22inch – 39inch)
♡ Ada 4 zip ikut keselesaan
♡ Dari paras dada ke bawah hanya 10 inci (26cm)
♡ Tak labuh cam bengkung kain
♡ Tidak gatal
♡ Tidak Licin

Color : Black only



"my review ermm nak bg review.. dah pakai around 2 weeks kot… pakai 12 jam… 8am – 8 pm.. tp wit the combination dgn jaga makan…pakai krim (i swear to this krim coz mmg rasa perubahan..even bra line pun rasa lemak kurang..dan rasa badan mengecil )..dan gelek belly dancing … chem rasa bila buang air kecil,rasa cam haba dibebaskan..perut pun kenyang sokmo la rasanya,cam perut jadi kecik kan.. then now chem rasa perut cam dah ok skit..nampak flat skit bila pakai body suit…kena usaha lagi ni so i think the combi waist trimmer ni, gud burn fat cream,jaga makan & exercise wud be work !!!!"

"malam tadi wa happy sesgt org tegur perut dah kempis..nampak flat bila pakai baby t tak sesia berpanasan dgn krim bakar lemak, balut dgn WT, gelek sakan dgn belly dance suka nyer..suka nyer.. try la WT ni..harga dia murah & berkesan"

"malam tadi cuba WT..pakai 7.15pm..tgk TV jap..memula pakai..nak cangkuk zip ke 3 cm payah..almaklum 1st time..tapi pakai zip ke-3 le..
pastu dalam kul 7.35 saya jogging kat trackmill…mmg sedap je rasa…cz pinggang ada back support..jogging 15m tak terasa…abis jogging terus buka WT sapu slimmimg hot mud…masuk sauna..rehat jap..mandi..
lepas mandi pakai semula WT..aikkkkkk dah boleh cangkuk zip ke-2..cam tak percaya..maybe sebab all combination tu buat ianya lebih berkesan..
pagi ni g opis pakai…zip ke-2..makan pun sikit je bfast td.. takleh nak masuk banyak..nak tgk seminggu ni ada perubahan ke.. "


HARGA 
1 PCS RM35 (SM) RM40 (SS)
PERCUMA PENGHANTARAN


Nak Order? 
Email ummi_aisy82@yahoo.com/ 
SMS / WHATSUPP "WT" ke 017-9795214

Khamis, 25 September 2014

SECRET OF BEAUTY SKINCARE

SECRET OF BEAUTY SKINCARE (SOB)
Putih Gebu Berseri seawal 7 Hari


Krim Herba Secret Of Beauty (SOB) telah dihasilkan menggunakan kaedah daripada kombinasi ramuan herba terpilih yang bertindak untuk membantu masalah kulit muka seperti jerawat,bintik hitam, kulit kusam, kulit gelap, kulit sensitif, liang roma terbuka, parut pada kulit tanpa sebarang pengelupasan dan sesuai digunakan bagi kulit biasa agar nampak lebih cerah dan gebu.

♡ Sesuai digunakan untuk lelaki & wanita
♡ Set ini juga dapat membantu kulit yang berminyak  & sensitif
♡ Bertindak mencerahkan kulit, menghaluskan kulit muka seawal 3 hari
♡ Gunakan secara konsisten dan anda akan dapat lihat hasinya dalam masa 1 atau 2 minggu sahaja


✔ Siapa yang nak cantik gebu gebas??
✔ Siapa yang nak putih??
✔ Siapa yang nak hilangkan parut jerawat??
✔ Siapa yang nak hilangkan jeragat yg degil??
✔ Siapa yang nak hilangkan kulit yg berminyak mcm boleh cermin tu..??

Harga mampu miliki..kesan yang sangat berbaloi... cubalah pasti anda akan cantik.... tanpa make up, wajah anda tetap cantik...

ANDA MEMPUNYAI KULIT WAJAH SEPERTI BERIKUT
Jerawat
Jeragat
Kulit Sensitif
Kulit Kusam
Liang roma terbuka
Parut jerawat
Kulit gelap
Kulit tidak sekata
Kulit normal juga Boleh digunakan untuk cerah,pinkish dan glowing







SOB Skincare Set 4 in 1 
Secret Of Beauty Soup Vitamin E
Secret Of Beauty Day Cream
Secret Of Beauty Mosturise
Secret Of Beauty Night Cream

Harga 1 Set 4 in 1 
RM90 (SM) RM100 (SS)
PERCUMA PENGHANTARAN



CARA MENGGUNAKAN 

SABUN VITAMIN E SOB SKINCARE :
Di potong 4 @ 6 @ 8 sabun harus di tukar setiap minggu dan balance sabun lama boleh digunakan di seluruh badan

KRIM MALAM SOB SKINCARE:
Cuci muka dgn sabun ~SOB~ vit E lap sehingga kering
Sapu night cream secara nipis dan rata dan sapukan mouisturiser ke atas night cream tadi 
 biarkan sehingga pagi tidak dibenarkan menggunakan produk lain atau campurkan produk lain.

KRIM SIANG SOB SKINCARE SPF 30:
Cuci muka dengan sabun SOB vit E dan lap hingga kering sapukan day cream secara nipis-nipis dan sapu kan mouisturiser ke atas day cream tadi jika anda penggemar memakai foundation atau cream lain tidak digalakan menggunakan cream atau foundation dalam proses 1 atau 2 minggu permulaan menggunakan SOB skincare. Boleh gunakan powder secara nipis bagi menggelakan kulit berminyak.

Pemakain secara konsisten SOB skincare akan cepat mendapat kesan yang di inginkan.



" Sangat mudah, senang untuk digunakan... hanya sapu dan terus nampak cantik"
SECRET OF BEAUTY SKINCARE "SOB" harga mampu miliki..kesan yang sangat berbaloi... cubalah pasti anda akan cantik.... tanpa make up, wajah anda tetap cantik...

KEISTIMEWAAN SECRET OF BEAUTY SKINCARE ~SOB~
Kesannya dapat dilihat seawal 7 hari
♡ Tiada kesan sampingan
♡ Tiada penggelupasan
♡ Telah mempunyai testimoni yang ramai dan berjaya
♡ Buatan malaysia
♡ Dijamin halal
♡ Dijamin selamat digunakan
♡ Boleh digunakan lelaki dan perempuan
terlaris dipasaran

KELEBIHAN DAN KESAN PENGGUNAAN SOB SKINCARE
[✔]  Menegangkan kulit wajah
[✔] Melambatkan penuaan
[✔] Kulit nampak awet muda
[✔] Menghilangkan garis halus dan kedutan
[✔] Mencerahkan kulit muka yang hitam dan kusam
[✔] Menjadikan kulit wajah sekata dan tidak berminyak
[✔] Mengecilkan liang-liang pori pada kulit wajah




SABUN VITAMIN E SOB SKINCARE 
KKM NOT140504380K

Kandungan :
Water, cocos nucifera oil , sodium PCA, tocopheryl

Kebaikan : 
Pencuci muka bukan sahaja untuk menghilangkan kotoran dan solekan tetapi turut membersihkan sel-sel kulit mati 
 Dapat menghilangkan masalah jerawat, jeragat (pigmentasi) 
Serta melembapkan kulit supaya kelihatan cerah, gebu dan awet muda.. 

Cara Penggunaan : 
Buihkan sabun serta urutkan pada keseluruhan kulit wajah secara perlahan-lahan. Kemudian bilas dengan air yang bersih. Pemakaian secara 2 kali sehari . Gunakan setiap pagi & malam.

Harga Soap SOB
RM25 + Pos RM6 (SM) RM9 (SS)


KRIM SIANG SOB SKINCARE SPF 30
KKM NOT140504378K

Kandungan :
Apricot kernel oil, chinamon asorbic, polynextrose, acrylate copolymer, 
benzophenone, jojoba oil , vitamin C

Kebaikan :
Melempapkan kulit & Meremajakan kulit
Menghaluskan & menegangkan kulit supaya gebu
Guna setiap pagi selepas menggunakan sabun SOB.
Sebelum menggunakan alat solek untuk menghasilkan kulit yang sentiasa sihat & bersih.

Cara Penggunaan.
Cuci muka dengan sabun SOB vit E dan lap hingga kering sapukan day cream secara nipis-nipis 

Harga Krim Siang SOB
RM35 + Pos RM6 (SM) RM9 (SS)



KRIM MALAM SOB SKINCARE
KKM NOT140504379K

Kandungan :
cocumber, aloe extract , royal jelly , tolopheryl , vitamin E, linoleate, silanediol salicylate, 
methulanol, mannuromate, natrural oil

Kebaikan : 
Memperbaiki struktur kulit
Menghilangkan tona kulit yang tidak sekata
Penggunaan setiap malam secara konsisten akan menghasilkan kulit lebih cerah
Menghilangkan segala masalah kulit muka
Guna setiap malam selepas menggunakan sabun SOB.

Cara Penggunaan :
Cuci muka dgn sabun ~SOB~ vit E lap sehingga kering
Sapu night cream secara nipis dan rata dan sapukan mouisturiser ke atas night cream tadi dan biarkan sehingga pagi tidak dibenarkan menggunakan produk lain atau campurkan produk lain.

Harga Krim Malam SOB
RM35 + Pos RM6 (SM) RM9 (SS)



PELINDUNG @ PELEMBAP SOB SKINCARE spf 30 
KKM NOT140504377K

Kandungan :
R.o water, jojoba , cocumber , buxus chinesis , natural oil , linoleate , royal jelly

Kebaikan : 
Mengawal kulit berminyak
Melindungi dari sinar matahari (UV Protection).
Melembapkan kulit
Mengatasi masalah kulit kering.
Digunakan secara konsisten setiap hari pagi dan malam.

Cara Penggunaan : 
sapukan pelembab/mouisturiser secara nipis-nipis ke atas krim siang atau krim malam.Pakai pagi selepas krim siang dan malam selepas sapu kri malam dan biarkan.

Harga Pelembap SOB
RM30 + Pos RM6 (SM) RM9 (SS)




VIT - C GLUTA SERUM by SOB
KKM NOT140504381K

Kandungan :
Aqua, Xanthan Gum, Glutathione, Ascorbyl Palmitate, Glycerine, Lecithin, Arbutin, Hydrogenated Lecithin, 
Disodium EDTA, Ceramide 3, Sodium PCA, Cocamide DEA, Aloe Barbedensis Extract, Allantoin, Pyrus Malus (Apple), Stem Extract, Phenoxyethanol

Kebaikan :
Diformulasi untuk mencerahkan kulit
Menegangkan dan melembapkan kulit
Membekalkan nutrisi yang diperlukan untuk kulit yang sihat
Memperbaiki tona kulit agar sekata
Pencegah kematangan kulit, anti penuaan
Merawat masalah kulit seperti kedutaan, kusam, kering, berminyak, berjerawat, berjeragat, ruam, dan elergik 

Cara Penggunaan : 
✪ Titiskan dan sapukan sedikit Vit C Gluta Serum SOB pada wajah serta leher yang bersih.
Biarkan seketika sehingga serum meresap masuk ke dalam kulit. Boleh dipakai siang dan malam sapu seluruh wajah dan leher sebelum menggunakan skincare.

Harga Vit C Gluta Serum SOB
RM30 + Pos RM6 (SM) RM9 (SS)



DOLLYDOLL foundation by SOB

Kandungan :
R.o water, cucumber, jojoba oil, sunset yellow , collagen dan gluthione, exstract vitamin C & E

Kebaikan :
Melembapkan kulit
Mempunyai spf 40
Menutup cela pada kulit
Mengawal minyak bg kulit berminyak
 Tahan 24 jam 
Struktur yang lembut dan ringan semasa pemakaian
Boleh digunakan semua jenis kulit dan tidak perlu menggunakan powder
Glowing dan gebu jika pemakaian konsisten

Cara Penggunaan : 
Selepas menggunakan day cream dan mouisturiser SOB skincare. sapu Dollydoll dan boleh digunakan powder @ tanpa powder

Harga Dollydoll Foundation by SOB
RM30 + Pos RM6 (SM) RM9 (SS)

Jangan menyesal jika tidak MENCUBA !!!!

Ramai yang sudah berjaya miliki kecantikan asli tanpa make up yang tebal...Anda bagaimana ?????

SELAMAT MENCUBA
KECANTIKAN ANDA KEPUASAN KAMI 

♡♡♡ WOW !!!!! KULIT SAYA DAH CANTIK ,CERAH , GEBU , BERSIH DAN BERSERI-SERI TANPA FOUNDATION DAN MAKE UP YANG TEBAL .. KULIT TETAP NAMPAK CANTIK !!!!!

☆☆ ANDA CANTIK, PENAMPILAN BERGAYA☆☆

TESTIMONI
















Testimoni product by SOB skincare
ternyata dapat menghilangkan parut2 jerawat n cerahkan kulit..
Awesome..



Nak Order? 
Email ummi_aisy82@yahoo.com/ 
SMS / WHATSUPP "SOB" ke 017-9795214

Jumaat, 19 September 2014

TWILIGHT TURTLE LAMP


Twilight Turtle Night Light..function untuk bagi tidur anak2 ataupun boleh buat bantal peluk..nak bagi orang tersayang pun boleh..

Cantik kan!!!.. anak-anak pasti suka jika bilik tidur mereka dihiasi dengan lampu yang mengeluarkan cahaya kerlipan bintang yang berwarna warni dan diikuti dengan alunan muzik dari si kura-kura yang comel ini..

Twilight Turtle Night Light ni sangat sesuai untuk kanak-kanak yang tidak suka tidur dalam gelap kekadang ada anak-anak kita yang tidak dapat tidur bila dalam keadaan gelap...so untuk mengatasi masalah itu, tadaaaaa.....ni dia turtle lamp yang sangat comel...turtle ni magic sebab bila onn je dia ada lagu yang best ada lampu lip lap2 ...tak terang sangat & sangat sesuai di pasangkan di bilik tidur anak...mesti anak asyik je tengok lampu lip lap ala2 bintang gitu kat atas siling kan....


ibu-ibu tunggu apa lagi, jom dapatkan  turtle yang comel ni untuk kesayangan anda...soft toys ye. cuma yang kat belakang tu je keras..heheh...turtle ni menggunakan bateri....boleh digunakan hingga 6-8 jam lamanya



Fungsi Twilight Turtle :
1. Lampu tidur dengan cahaya bulan dan bintang
2. 4 warna lampu menarik biru, hijau, merah dan orange
3. 5 warna turtle - Biru, Pink, Green, Kelabu dan Brown .
4. 3 button - Button on/off, button pilihan warna lampu, button corak lampu dan button music
5. Soft music boleh on/off
6. Auto off selepas 45 minit
7. Guna kuasa elektrik (adaptor) atau battery AAA
8. Size: 30cm (L) x 19cm (W) x 10.5cm (H)

TWILIGHT TURTLE LAMP GREEN


TWILIGHT TURTLE LAMP BLUE

TWILIGHT TURTLE LAMP PINK

Pilihan warna yang ada ialah seperti berikut:
Green (Hijau)
Blue (Biru)
Pink (Jambu)

HARGA 
RM45 (SM) RM50 (SS)
PERCUMA PENGHANTARAN


Nak Order? 
Email ummi_aisy82@yahoo.com/ 
SMS / WHATSUPP ke 017-9795214

Sabtu, 9 Ogos 2014

IBU PUTIH COLLAGEN DRINK

IBU PUTIH COLLAGEN DRINK : NUTRISI HEBAT DALAM SETIAP BANCUHAN




[✔] BADAN LESU, CEPAT PENAT SERTA KURANG BETENAGA?
[✔] STRESS DENGAN TEKANAN KERJA, TIDUR PUN TAK LENA?
[✔] HAID TIDAK TERATUR, KEPUTIHAN ATAU SENGGUGUT YANG BUAT ANDA DERITA?
[✔] KULIT KUSAM, BERMINYAK ATAU KERING DIMAMAH USIA?
[✔] AYUH, BEKALKAN BADAN ANDA DENGAN NUTRISI HEBAT UNTUK KESIHATAN DALAMAN JUGA LUARAN, AGAR HIDUP LEBIH CERIA DAN BAHAGIA!
[✔] MINUM IBU PUTIH COLLAGEN DRINK PERISA COKLAT YANG SANGAT LAZAT SETIAP PAGI DAN RASAI PERUBAHANNYA..

ORIGINAL GENUINE STICKER BY SHIMA BEAUTY CARE
 
KHASIAT HEBAT IBU PUTIH COLLAGEN DRINK (IPCD) :

UNTUK KECANTIKAN :
50% kecerahan ketara dalam masa 1-2 minggu dengan amalan konsisten
Tona kulit lebih cerah sekata
Memulihkan tekstur kulit yang rosak dan bermasalah
Menghilangkan parut serta bintik hitam
Memudarkan dan menghilangkan jeragat
Mengecilkan pori-pori yang terbuka
Kulit lebih cantik bermaya, segar dan anjal berseri
Mengecut serta menghilangkan parut jerawat
Kulit menjadi lebih lembab, halus dan gebu
Merawat kulit kering dan minyak berlebihan
Anti penuaan
Menguatkan akar rambut dan kuku


UNTUK KESIHATAN DALAMAN :
Membantu mengurangkan gejala resdung
Menguatkan sendi-sendi tulang
Menghilangkan lenguh-lenguh badan dan sakit urat
Memulihkan rekahan tumit kaki
Merawat luka selepas pembedahan atau bersalin
Membantu mendapatkan zuriat dengan mengimbang/menstabilkan hormon
Tingkatkan pengeluaran susu ibu
Mengatasi masalah sengugut, keputihan dan haid yang tidak teratur
Membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
Mengurangkan kolestrol dan toksin dalam badan
Menurunkan berat badan bagi mendapatkan kembali berat ideal
Mengempiskan perut buncit
Tidur yang berkualiti dan lena


KENAPA ANDA PERLU MINUM IBU PUTIH COLLAGEN DRINK ( PICD)
Memberi tenaga optimum sepanjang hari
Merawat masalah kulit wajah serta mencerahkan kulit
Membantu merawat masalah keputihan serta period yang tidak teratur
Membantu mengurangkan masalah senggugut yang anda alami selama ini
Membantu pegeluaran susu ibu
Membantu pulihkan sendi-sendi serta sakit urat
Membantu merawat uka selepas pembedahan atau bersalin


KANDUNGAN IBU PUTIH COLLAGEN DRINK :
MARINE COLLAGEN
GLUTATHIONE
NON-DAIRY CREAMER
COCO POWDER
BEBAS GARAM, YIS, GLUTEN, SUSU DAN PEWARNA TIRUAN



CARA PENGAMBILAN IBU PUTIH COLLAGEN DRINK (IPCD) :
Bancuh 2 sudu serbuk IPCD ke dalam 100ml (1 cawan) air suam
Sebaiknya minum sebelum sarapan, masa perut kosong
Amalkan minum air bersih secukupnya sepanjang hari

Boleh diminum ibu hamil dan semasa pantang
Juga sesuai untuk mereka yang ada kencing manis dan darah tinggi
Lelaki juga boleh amal minuman ini.

BERAT : 500GM / JAR
KKM NO : 090414/03/565
1 JAR TAHAN 3 MINGGU -1 BULAN

TESTIMONI


.."Saya sangat berpuas hati selepas minum IPCD
Now kulit saya dah tak ada masalah lagi malah paling ketara kulit nampak makin cerah,gebu & berseri-seri..
Jerawat pun dah tak berani naik..Masalah dalaman pn alhamdullilah dah selesai.."






Testimoni utk ibu mengandung..
Alhamdullilah IPCD boleh kurangkan alahan dan kuatkan imum utk ibu mengandung..

IPCD sesuai utk semua golongan termasuk kanak-kanak atas 12 tahun

Bagi ibu menyusu jangan risau anda boleh amalkan IPCD..
Bonus utk anda susu makin banyak dan pekat..
IPCD banyak khasiat kan..
Jom la cuba skrg !!
Memang tak rugi..

Testimoni utk ibu yang menyusu baby..

Sambil banyakkan susu utk baby boleh rawat masalah kulit wajah..
Best IPCD ni 1001 khasiat ada..
Yang penting collagen km dari ikan yg mahal..

Testimoni dari customer kami
Kulit saya makin cerah selepas amalkan 1 jar IPCD..

















HARGA 1 JAR 500GM
1 JAR RM70 (SM) RM80 (SS)
2 JAR RM130 (SM) RM150 (SS)
PERCUMA PENGHANTARAN



Nak Order?
Email ummi_aisy82@yahoo.com/
SMS / WHATSUPP IPCD ke  017-9795214