Nuffnang

Borang Pesanan


Name:




Email Address:




Phone No.




Address




List of Order




Delivery Method

Pos Laju

Pos Parcel (minima 1 kg)


Payment Via

Maybank 153104117530 (Rosmaliza Mohammad)

CIMB 7608370955 (Rosmaliza Mohammad)


Payment Will Be Made

After Receive Confirmation

In 24 Hours

I'm not a Serious Buyer


Please Reply My Order Via

Email (I'll Check Frequently)

SMS



Create a web form here

Khamis, 16 April 2015

COZUMA CC CREAM

COZUMA CC CREAM - Product From KOREA


ALAMI KULIT HALUS SEMULAJADI DENGAN CC CREAM TERBARU

Krim ringan semua dalam satu menawarkan segala yang anda perlukan, bukan sahaja untuk fungsi penjagaan kulit, tetapi juga sebagai solekan asas semulajadi! Formula ringkas namun berevolusi ini menjadikan Cozuma CC Cream suatu KEPERLUAN bagi lelaki dan wanita!

Fungsi - fungsi semua bahan aktif di dalam Cozuma CC Cream dijaga dengan sebaiknya kerana bahan - bahan aktif dalam CC Cream diekstrak melalui pengekstrakan CO2. Tiada pelarut atau haba digunakan semasa proses pengekstrakan. Ekstrak tersebut adalah sangat pekat dan bebas daripada logam berat, mikrob atau pelarut yang membuatkan Cozuma CC Cream suatu produk sempurna untuk kegunaan harian.


Apakah Cozuma CC Cream lakukan untuk anda?
Krim ringan, liputan hebat untuk kulit yang halus - Tekstur yang ringan membenarkan sapuan yang lancar dan menjanjikan liputan yag sangat hebat. Cozuma CC Cream adalah terbaik kerana ia tidak akan menyumbatkan liang roma anda seperti bedak asas yang lain.
 Kulit cerah dan bersinar - Krim bertekstur ringan sutera ini meresap ke dalam kulit anda dengan sempurna dan mencerahkan kulit anda dengan segera. Selain itu, ekstrak Licorice dan vitamin C mencerahkan tona kulit anda hari demi hari apabila digunakan setiap hari.
 Kawalan kulit berminyak - Bosan kerana asyik menggunkan kertas lap minyak selepas memakai bedak asas atau solekan? Gunakan Cozuma CC Cream dan kekal bebas kilatan sepanjang hari.
 Pelembapan dan penghidratan yang berpanjangan - Eksrak Aloe Vera menyediakan penghidratan hebat sepanjang hari, menjadikan kulit anda lebih halus dan lembut.
 Anti radang - Tiada lagi kulit sensitif kerana ia mengandungi ekstrak bunga Marigold dan ekstrak manggis.


MANFAAT-MANFAAT LAIN
 Perlindungan UV yang optimum
 Antioksidan dan anti-penuaan
 Memperbaiki dan membina gentian elastin
 Mengurangkan kedutan dan garis halus
 Mengetatkan liang roma


COZUMA CC CREAM. SAYA SUKA SANGAT! 
Bila guna dgn hanya sapuan yg sgt simple..
 Sekata pada kulit
 Tidak melekit
 Tidak berminyak
 Lembut dan nyaman pada kulit
 Kulit muka lebih cerah
 Sesuai utk semua warna kukit dan jenis kulit..
 Sembunyikan cela pada kulit muka
 Tahan lama pada kulit tanpa rasa melekit
 Tak rasa pakai bedak atau cream...ringan jer rasanya...
 Mudah dicuci bila nak solat...


Kelebihan LUARBIASA COZUMA CC CREAM
‎ Perlindungan uv yang optima
 ‎Wajah berseri
 ‎Anti -radang & anti-oksidan
 ‎Pelembapan & penghidratan yg berpanjangan
 ‎Kulit cerah bersinar
 Kulit wajah lebih halus
 ‎Mengurangkan kedutan & garis halus
 ‎Kawalan kulit berminyak
 Bedak solekan & pembetulan kulit asas
 ‎Menyembunyikan cela , bertindak sebagai concealer , tutup cela kat muka sambil merawat kulit

Semua wanita guna bedak/faoundation/CC cream...

KINI JOM BERTUKAR kpd yg lebih MUDAH CANTIK dan SELESA.

TESTIMONI














HARGA COZUMA CC CREAM 50G
RM116 (SM ) RM121 (SS)
TERMASUK KOS POSLAJU

 HARGA TRIAL PACK 5G
RM26 (SM) RM32 (SS)
TERMASUK KOS POSLAJU

PROMOSI BELI 3 COZUMA CC CREAM 50G FREE 1 COZUMA CC CREAM!

☆☆☆berminat nak jadi ahli..daftar keahlian RM50 & layak dapat harga ahli ☆☆☆

DROPSHIP & PENGEDAR DIPERLUKAN


Jumaat, 27 Mac 2015

BIO VELOCITY SLEEP MATE (BVSM)

BIO VELOCITY SLEEP MATE MERAWAT SEMUDAH TIDUR JE


Apa tu BVSM???

Pelapik Tilam BIO VELOCITY SLEEP MATE Sangat Sesuai Untuk Semua Golongan Peringkat Umur..Kegunaan Seisi Keluarga...DARI BAYI BARU LAHIR Sehinggakan KE USIA EMAS..

TEKNOLOGI Dari Korea
KAJIAN Dari Rusia
FABRIK Dari German
DIJAHIT Di Malaysia

Bercirikan RINGAN , LEMBUT , GEBU , TIDAK menggunakan CAJ ELEKTRIK..TIADA JED Dan MAGNET....TIADA HERBA

Di Datangkan Khas BERUKURAN Queen Size...


Boleh Dijadikan SELIMUT , ALAS CADAR TILAM , Dilipat Kecil DIJADIKAN BANTAL. Semasa memandu boleh diletakan di belakang badan PASTI anda rasa SEGAR semasa pemanduan.


MEDAN TENAGA MANUSIA
Matahari adalah sumber tenaga yang menggerakkan kesemua kehidupan dalam bumi. Benda hidup adalah makhluk yang bertenaga, atom-atom dan elektron-elektron di dalam badan kita menghasilkan satu aliran medan tenaga di mana ia membekalkan tenaga yang mencukupi untuk sel-sel badan bekerja pada tahap yang optima. Dengan kata lain, tenaga adalah daya hidup dan ia adalah sumber kesihatan dan semangat manusia.

Keseimbangan tenaga adalah berdasarkan kewujudan corak tenaga di dalam dan di sekeliling badan yang membentuk satu matrik yang digunakan oleh badan untuk mengekalkannya dalam keadaan "sihat". Medan tenaga manusia dibentuk untuk mengekalkan kesihatan badan. Sel-sel badan berkomunikasi di antara satu sama lain melalui gelombang (frekuensi) yang unik kepada setiap orang. Semua tisu seperti kulit, hati, tulang dan organ-organ lain mempunyai tenaga dan beresonan ke atas frekuensi tersendiri. Bioresonans bermakna mengedarkan semua frekuensi yang diperlukan untuk rangsangan dan penyelarasan organisma yang muktamad.

Bagaimanapun, pemodenan kini telah membawa kepada kemerosotan medan tenaga manusia secara mendadak. Gaya hidup yang penuh tekanan, penggunaan alat elektronik yang meluas, pencemaran alam, makanan yang tidak seimbang, gaya hidup yang buruk serta toksin-toksin yang dihisap telah membawa ketidakseimbangan frekuensi elektromagnetik atau medan tenaga. Dengan ini, sekatan tenaga dihasilkan justeru mengganggu pengaliran tenaga utama atau daya hidup. Masalah kesihatan kronik mulai timbul dan menjadikan badan sukar untuk menyembuhkan diri.


TIDUR YANG BERKUALITI

Manusia telah menghabiskan 1/3 daripada masa mereka dalam tidur; oleh itu, tidur dan rehat yang berkualiti adalah penting untuk kesejahteraan kita. Ia adalah penting untuk kesihatan fizikal dan mental, dan untuk mengoptimakan fungsi-fungsi harian kita. Apakah itu tidur yang berkualiti? Tidur yang berkualiti bermakna mempunyai jangka masa rehat yang cukup serta mendalam yang membolehkan seseorang sedar selepas membangun dan segar selepas membangun dan segar sepanjang hari.

Semasa badan kita rehat, semua sel badan akan diperbaharui dan dibebaskan, kerja-kerja pembaikan ke atas kecederaan dan penyakit-penyakit akan dijalankan; aktiviti-aktiviti otak kita yang mengawal emosi, proses pembuat keputusan dan interaksi sosial dihentikan, membolehkan kita mengekalkan emosi dan fungsi-fungsi sosial yang optima semasa kita membangun. Tidur juga menguatkan minda dan kesedaran, membolehkan kita berasa bertenaga dan lebih berjaga secara fizikal. Ia juga meningkatkan daya ingatan dan keupayaan belajar; mengurangkan tekanan, rasa kebimbangan dan kerisauan. Tidur yang berkualiti menjaga kesihatan hati kita dan mengurangkan risiko kemurungan.


BV Sleep Mate

Anda boleh memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhan BV Sleep Mate. Pelapik tilam ini khas dibuat untuk memenuhi keperluan individu anda. BV Sleep Mate menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam organisma. Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda. Apabila anda bangun daripada tidur, anda berasa lebih cergas dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.





Ujian klinikal menunjukkan bahawa terdapat peningkatan tahap tenaga ke atas subjek yang signifikan selepas menggunakan BV Sleep Mate


Terbukti Dalam Merawat Pelbagai JENIS Penyakit :
1. Darah Tinggi, Darah rendah , Slip Disk , Cerebral Palsy (CP )
2. Migrain tahap kronik, Asma , Lelah , Jantung , Berdengkur
3. Sakit urat, Sakit Pinggang, Slip Disk, Sakit Lutut , Demam Denggi
4. Bisa Bisa Tulang , Lenguh2 Badan , Pesakit Kanser
5. Susah Nak tidur malam ( Imsomnia )
6. Kaki & Tangan Kebas2, Kolestrol Tinggi , Sakit Tegang Leher
7. Baru lepas bersalin, Anak Kuning, Sengugut
8. Strok, Minor, Major Strok
9. Kencing Manis, Gout, Tulang Rapuh
10. Sakit sendi, Sakit Saraf
11. Masaalah Jerawat , Masalah Sembelit , Resdung
12. Hormon tak Stabil , Menstabilkan Emosi


KEISTIMEWAAN BVSM
1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti


MANFAAT
Melegakan sakit kepala, sakit haid, sakit perut, menghilangkan kesakitan otot, melegakan kesakitan gastrik, melegakan sakit belakang, menolong ketegangan leher, melegakan rasa kebas.

CARA PENJAGAAN
BV Sleep Mate boleh dicuci setahun sekali. Gunakan bahan pencuci kain yang berorganik untuk mencuci dengan tangan secara lembut dan keringkan di bawah matahari. Dicadangkan cuci di kawasan yang terkena kotoran sahaja.

CARA PENGGUNAAN
Bukakan dan letakkan BV Sleep Mate di atas tilam. Letakkan empat tali elastik ini di setiap sudut tilam.


TESTIMONI 






















































HARGA 1 PCS BVSM
RM1488 (SM) RM1498 (SS)


PROMOSI 3 + 1 
RM4464 + RM450 (SM) RM4494 + RM460 (SS)

☆☆☆ berminat nak jadi ahli ... daftar keahlian RM50 & layak dapat rebet..☆☆☆

DROPSHIP & PENGEDAR DIPERLUKAN