Nuffnang

Borang Pesanan


Name:




Email Address:




Phone No.




Address




List of Order




Delivery Method

Pos Laju

Pos Parcel (minima 1 kg)


Payment Via

Maybank 153104117530 (Rosmaliza Mohammad)

CIMB 7608370955 (Rosmaliza Mohammad)


Payment Will Be Made

After Receive Confirmation

In 24 Hours

I'm not a Serious Buyer


Please Reply My Order Via

Email (I'll Check Frequently)

SMS



Create a web form here

Rabu, 1 Julai 2015

SECRET OF BEAUTY SKINCARE

Putih Gebu Berseri seawal 7 Hari



Krim Herba Secret Of Beauty (SOB) telah dihasilkan menggunakan kaedah daripada kombinasi ramuan herba terpilih yang bertindak untuk membantu masalah kulit muka seperti jerawat,bintik hitam, kulit kusam, kulit gelap, kulit sensitif, liang roma terbuka, parut pada kulit tanpa sebarang pengelupasan dan sesuai digunakan bagi kulit biasa agar nampak lebih cerah dan gebu.

♡ Sesuai digunakan untuk lelaki & wanita
♡ Set ini juga dapat membantu kulit yang berminyak  & sensitif
♡ Bertindak mencerahkan kulit, menghaluskan kulit muka seawal 3 hari
♡ Gunakan secara konsisten dan anda akan dapat lihat hasinya dalam masa 1 atau 2 minggu sahaja


✔ Siapa yang nak cantik gebu gebas??
✔ Siapa yang nak putih??
✔ Siapa yang nak hilangkan parut jerawat??
✔ Siapa yang nak hilangkan jeragat yg degil??
✔ Siapa yang nak hilangkan kulit yg berminyak mcm boleh cermin tu..??

Harga mampu miliki..kesan yang sangat berbaloi... cubalah pasti anda akan cantik.... tanpa make up, wajah anda tetap cantik...

ANDA MEMPUNYAI KULIT WAJAH SEPERTI BERIKUT
Jerawat
Jeragat
Kulit Sensitif
Kulit Kusam
Liang roma terbuka
Parut jerawat
Kulit gelap
Kulit tidak sekata
Kulit normal juga Boleh digunakan untuk cerah,pinkish dan glowing


SOB Skincare Set 4 in 1 
Cleanser 55ml
Day Cream 10g
 Mosturise 10g
Night Cream 10g

Promosi Harga 1 Set 4 in 1 
RM90 (SM) RM100 (SS)
PERCUMA PENGHANTARAN


CARA MENGGUNAKAN 

SABUN VITAMIN E SOB SKINCARE :
Buihkan sabun serta urutkan pada keseluruhan kulit wajah secara perlahan-lahan. Biarkan selama 3 minit kemudian bilas dengan air yang bersih. Pemakaian secara 2 kali sehari . Gunakan setiap pagi & malam.

KRIM MALAM SOB SKINCARE:
Cuci muka dgn sabun ~SOB~ vit E lap sehingga kering
Sapu night cream secara nipis dan rata dan sapukan mouisturiser ke atas night cream tadi 
 biarkan sehingga pagi tidak dibenarkan menggunakan produk lain atau campurkan produk lain.

KRIM SIANG SOB SKINCARE SPF 30:
Cuci muka dengan sabun SOB vit E dan lap hingga kering sapukan day cream secara nipis-nipis dan sapu kan mouisturiser ke atas day cream tadi jika anda penggemar memakai foundation atau cream lain tidak digalakan menggunakan cream atau foundation dalam proses 1 atau 2 minggu permulaan menggunakan SOB skincare. Boleh gunakan powder secara nipis bagi menggelakan kulit berminyak.

Pemakain secara konsisten SOB skincare akan cepat mendapat kesan yang di inginkan.

" Sangat mudah, senang untuk digunakan... hanya sapu dan terus nampak cantik"
SECRET OF BEAUTY SKINCARE "SOB" harga mampu miliki..kesan yang sangat berbaloi... cubalah pasti anda akan cantik.... tanpa make up, wajah anda tetap cantik...


KEISTIMEWAAN SECRET OF BEAUTY SKINCARE ~SOB~
Kesannya dapat dilihat seawal 7 hari
♡ Tiada kesan sampingan
♡ Tiada penggelupasan
♡ Telah mempunyai testimoni yang ramai dan berjaya
♡ Buatan malaysia
♡ Dijamin halal
♡ Dijamin selamat digunakan
♡ Boleh digunakan lelaki dan perempuan
terlaris dipasaran

KELEBIHAN DAN KESAN PENGGUNAAN SOB SKINCARE
[✔]  Menegangkan kulit wajah
[✔] Melambatkan penuaan
[✔] Kulit nampak awet muda
[✔] Menghilangkan garis halus dan kedutan
[✔] Mencerahkan kulit muka yang hitam dan kusam
[✔] Menjadikan kulit wajah sekata dan tidak berminyak
[✔] Mengecilkan liang-liang pori pada kulit wajah


CLEANSER SOB SKINCARE 55ml
KKM NOT140504380K

Kandungan :
Aqua, Lauryl glucoside, Cocamidoproyl Betaine, Sodium Lauryl Sulfate, Aloe Barbadensis Extract, Honey, Sodium PCA, DMDM Hydantion, Fragrance.

Kebaikan : 
✿ Pencuci muka bukan sahaja untuk menghilangkan kotoran dan solekan tetapi turut membersihkan sel-sel kulit mati 
 Dapat menghilangkan masalah jerawat, jeragat (pigmentasi) 
✿ Serta melembapkan kulit supaya kelihatan cerah, gebu dan awet muda.. 

Cara Penggunaan : 
☆ Titiskan SOB cleanser ke atas tapak tangan dan buihkan menggunakan air.
☆ Usapkan pada wajah  serta urutkan pada keseluruhan kulit wajah secara perlahan-lahan.
☆ Kemudian bilas dengan air yang bersih. Pemakaian secara 2 kali sehari .
☆ Gunakan setiap pagi & malam.

Harga Soap SOB
RM30 (SM) RM35 (SS)



KRIM SIANG SOB SKINCARE SPF 30
KKM NOT140504378K

Kandungan :
Apricot kernel oil, chinamon asorbic, polynextrose, acrylate copolymer, 
benzophenone, jojoba oil , vitamin C

Kebaikan :
✿ Melempapkan kulit & Meremajakan kulit
✿ Menghaluskan & menegangkan kulit supaya gebu
✿ Guna setiap pagi selepas menggunakan sabun SOB.
✿ Sebelum menggunakan alat solek untuk menghasilkan kulit yang sentiasa sihat & bersih.

Cara Penggunaan.
☆ Cuci muka dengan cleanser dan lap hingga kering sapukan day cream secara nipis-nipis 

Harga Krim Siang SOB
RM35 (SM) RM40 (SS)



KRIM MALAM SOB SKINCARE
KKM NOT140504379K

Kandungan :
cocumber, aloe extract , royal jelly , tolopheryl , vitamin E, linoleate, silanediol salicylate, 
methulanol, mannuromate, natrural oil

Kebaikan : 
✿ Memperbaiki struktur kulit
✿ Menghilangkan tona kulit yang tidak sekata
✿ Penggunaan setiap malam secara konsisten akan menghasilkan kulit lebih cerah
✿ Menghilangkan segala masalah kulit muka
✿ Guna setiap malam selepas menggunakan sabun SOB.

Cara Penggunaan :
☆ Cuci muka dgn cleanser dan lap sehingga kering
☆ Sapu night cream secara nipis dan rata dan sapukan mouisturiser ke atas night cream tadi
 Biarkan sehingga pagi tidak dibenarkan menggunakan produk lain atau campurkan produk lain.

Harga Krim Malam SOB
RM35  (SM) RM40 (SS)




PELINDUNG @ PELEMBAP SOB SKINCARE spf 30 
KKM NOT140504377K

Kandungan :
R.o water, jojoba , cocumber , buxus chinesis , natural oil , linoleate , royal jelly

Kebaikan : 
✿ Mengawal kulit berminyak
✿ Melindungi dari sinar matahari (UV Protection).
Melembapkan kulit
✿ Mengatasi masalah kulit kering.
✿ Digunakan secara konsisten setiap hari pagi dan malam.

Cara Penggunaan : 
☆ Sapukan pelembab/mouisturiser secara nipis-nipis ke atas krim siang atau krim malam.
☆ Pakai pagi selepas krim siang dan malam selepas sapu kriM malam dan biarkan.

Harga Pelembap SOB
RM30 (SM) RM35 (SS) 




VIT - C GLUTA SERUM by SOB
KKM NOT140504381K

Kandungan :
Aqua, Xanthan Gum, Glutathione, Ascorbyl Palmitate, Glycerine, Lecithin, Arbutin, Hydrogenated Lecithin, 
Disodium EDTA, Ceramide 3, Sodium PCA, Cocamide DEA, Aloe Barbedensis Extract, Allantoin, Pyrus Malus (Apple), Stem Extract, Phenoxyethanol

Kebaikan :
✿ Diformulasi untuk mencerahkan kulit
✿ Menegangkan dan melembapkan kulit
✿ Membekalkan nutrisi yang diperlukan untuk kulit yang sihat
✿ Memperbaiki tona kulit agar sekata
✿ Pencegah kematangan kulit, anti penuaan
✿ Merawat masalah kulit seperti kedutaan, kusam, kering, berminyak, berjerawat, berjeragat, ruam, dan elergik 

Cara Penggunaan : 
 Titiskan dan sapukan sedikit Vit C Gluta Serum SOB pada wajah serta leher yang bersih.
☆ Biarkan seketika sehingga serum meresap masuk ke dalam kulit.
☆ Boleh dipakai siang dan malam sapu seluruh wajah dan leher sebelum menggunakan skincare.

Harga Vit C Gluta Serum SOB
RM30 (SM) RM35 (SS)


DOLLYDOLL foundation by SOB

Kandungan :
R.o water, cucumber, jojoba oil, sunset yellow , collagen dan gluthione, exstract vitamin C & E

Kebaikan :
✿ Melembapkan kulit
✿ Mempunyai spf 40
✿ Menutup cela pada kulit
✿ Mengawal minyak bg kulit berminyak
 Tahan 24 jam 
✿ Struktur yang lembut dan ringan semasa pemakaian
✿ Boleh digunakan semua jenis kulit dan tidak perlu menggunakan powder
✿ Glowing dan gebu jika pemakaian konsisten

Cara Penggunaan : 
☆ Selepas menggunakan day cream dan mouisturiser SOB skincare.
☆ Sapu Dollydoll dan boleh digunakan powder @ tanpa powder

Harga Dollydoll Foundation by SOB
RM30 (SM) RM35 (SS)


PINKISH GLOW by SOB

Kandungan Pinkish Glow
Jojoba oil, aqua, royal jelly, linoleate, cucumber,avocadol extract. Arbutin. Aloe barbedensis extrct. Glutathione Apple stem extract.

Kebaikan :
 Menghilangkan jerawat dan parut jerawat
 Mengecilkan pori- pori
✿ Mempunyai uv melindungi kulit
✿ Mencerahkan bahagian gelap seperti siku, ketiak, parut-parut dan cela
 Kulit muka akan pinkish dan glowing
 Merawat masalah kulit berminyak

Cara Penggunaan :
 Boleh di gunakan siang dan malam
 Sebelum atau selepas menggunakan skincare
 Boleh di pakai di lengan sebagai lotion
 jika muka berjerawat boleh tompokan di bahagian jerawat tanpa mencampur sebarang night cream
 jika kulit sensitif hanya perlu pakai 1 hingga 2 kali seminggu siang atau malam

Harga Pinkish Glow by SOB
RM30 (SM) RM35 (SS) 


MIRACLE ROSE TONER by SOB 40ml

Kandungan Miracle Rose Toner  :
Aqua , Denatured ethanol, Rose Hip Oil , Licorice Extract , Rose Extract dan Fragrance
  
 Kebaikan :
 Membantu menyegarkan kulit wajah
 Mengimbangi minyak berlebihan
 Meningkatkan keanjalan kulit wajah secara semulajadi
 menghilangkan daki , make up dan sel- sel mati pada liang roma
 sesuai utk semua jenis kulit

Cara Penggunaan :
 Tuang sedikit Miracle Rose Toner pada kapas
  Sapu lembut keseluruh wajah dan biarkan kering

Harga Miracle Rose Toner by SOB
RM35 (SM) RM39 (SS) 

☆☆ Note loose item☆☆
Harga tak termasuk kos pos .
Kos pos RM6 (SM) RM10 (SS)



SNOW WHITE by SOB 30 sachet x 6g

Kandungan :
Grape seed extract, acai berry, mixed berry , strawberry , fish collagen ( Japan imported) , Vitamin C, Vitamin E

Kebaikan :
Mencerahkan kulit seawal 1 hingga 2 minggu
 Menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta gebu
 Mengecilkan pori-pori kulit
 Menguatkan dan mencantikan kulit, kuku, rambut
 Mengurangkan kedutan pada kulit .
 Mengatasi dan merawat masalah jerawat dan jeragat dari dalam sel kulit
 Menghapuskan parut. Tumit merekah dan selulit
 Sesuai utk lelaki dan wanita
 Mengurangkan kolestrol
 Meningkatkan sistem peraliran darah dgn teratur badan
 Anti penuaan (awet muda)
 Penggunaan secara konsisten akan lebih cepat merawat kulit menjadi cerah dan lembap.

Cara Penggunaan :
Boleh diambil 1 hingga 2 sachet sehari
 Koyakkan sachet dan kemam dibawah lidah sehingga cair.
 Diambil ketika perut kosong di waktu pagi
 Banyakkan pengambilan air kosong untuk penyerapan yang sempnuran
 Boleh diambil pagi dan malam mengikut keselesaan

Harga Snow White by SOB
RM100 (SM) RM110 (SS)
TERMASUK KOS POS

SELAMAT MENCUBA
KECANTIKAN ANDA KEPUASAN KAMI 

☆☆ ANDA CANTIK, PENAMPILAN BERGAYA☆☆

Jangan menyesal jika tidak MENCUBA !!!!

Ramai yang sudah berjaya miliki kecantikan asli tanpa make up yang tebal...Anda bagaimana ?????

♡♡♡ WOW !!!!! KULIT SAYA DAH CANTIK ,CERAH , GEBU , BERSIH DAN BERSERI-SERI TANPA FOUNDATION DAN MAKE UP YANG TEBAL .. KULIT TETAP NAMPAK CANTIK !!!!!

TESTIMONI

 











c c b




























Testimoni product by SOB skincare
ternyata dapat menghilangkan parut2 jerawat n cerahkan kulit..
Awesome..



Nak Order? 
Email ummi_aisy82@yahoo.com/ 
SMS / WHATSUPP "SOB" ke 017-9795214